Igår var jag och två kompisar och provade balklänningar inför student balen nästa år. Det vart super kul och jag kände mig så feminin och fin när jag fick på mig alla klänningar. 
Dock ska jag inte köpa balklänning utan jag ska sy min egen men jag var och provade för att se vilka modeller jag passade i och vilka färger som var fina. Tyckte alla modeller och färger var fina så jag har lite svårt att bestämma mig, men jag måste bestämma mig snart så jag kan börja köpa tyger osv.
 
 
 
 
 
'Ja såhär har jag sett ut idag, har som vanligt på mig mycket svart och min älskade skinnjacka från Lindex som jag i princip bor i har jag på mig även idag.. 
Jag har inte orkat ta någr bättre bilder för jag mår inte speciellt bra, jag vet inte riktigt vad det är som händer med min kropp men det känns inte bra, så jag ska åka in och ta lite tester någon gång snart och se vad det kan vara. Jag hoppas att det inte är något allvarligt.
 
Ni får ha en fortsatt bra kväll! 
 
 
Läcker bild eller vad tycker ni? 
Mår rätt dåligt idag så har inte orkat ta några bilder idag. 
Halsen spökar idag och det gör så ont och läkaren jag var och träffa kunde inte säga vad det var så jag vet inte vad jag ska göra åt det. Men har iallafall köpt ett paket med glass så jag hoppas det kan bedöva smärtan lite.
Är det någon som har något bra tips på en bra huskur mot halsont så släng iväg en kommentar!